“Enxaneta 360. Els castells com mai els has viscut” és la primera experiència immersiva total que començarà aquest divendres 22 de març al Museu Casteller de Catalunya.

PUBLICITAT

Amb ulleres de realitat virtual i imatges d’alta resolució a 360 graus es podran experimentar les sensacions a tocar de pinya, veure la pujada del castell a l’alçada d’un casteller de tronc o situar-se sobre el pom de dalt quan l’enxaneta fa l’aleta. Es tracta d’una aplicació que ha dissenyat la productora audiovisual Digivision. El regidor de Turisme, Joan Ibarra, assegura que es tracta d’un projecte complementari al Museu Casteller.

El visitant se situarà a la mateixa plaça del Blat, al Km0 casteller, i amb les ulleres podrà reviure els 4de9 sense folre de les dues colles dels Xiquets de Valls aconseguits en la passada diada de Santa Úrsula.

La nova producció audiovisual 360 és també interactiva i incorpora un tour virtual i didàctic per descobrir detalls `tècnics dels castells i a més permet sentir el so ambient de plaça o bé les narracions de les transmissions de la Xarxa +- TAC-12 i RAC-1.

PUBLICITAT