La Setmana Santa vallenca ha engegat la seva seqüencia ritual. El passat cap de setmana, se celebrava la 18a Processó del Sant Crist de Lepant, la benedicció de Rams i el Viacrucis de les Confraries i Germandats pels carrers del centre històric.

PUBLICITAT

Aquest dimarts, a les 20 hores, tindrà  lloc el trasllat de la imatge del Sant Crist de Sant Joan des de l’Església Arxiprestal de Sant Joan fins el Monestir de les Monges Mínimes amb la participació dels Armats i la Banda de Tambors i Cornetes del Sant Crist del Lepant. Una hora més tard, des del Monestir de les Monges Mínimes es farà el viacrucis nocturn, absent en la programació de l’any passat; i que enguany incorpora un itinerari diferent.

Els actes de Setmana Santa a Valls continuaran Dijous Sant amb l’Eucaristia del Sant Sopar i ofrena del ciri Pasqual. De cara a Divendres Sant, destaca el Via Crucis Interparroquial, l’exposició dels Misteris i la Processó del Sant Enterrament.

PUBLICITAT