L’Acadèmia de Bàsquet del CB Valls farà un entrenament obert, dirigit a totes les nenes i nens que vulguin formar part del club, gaudint del món de la cistella. Per poder participar-hi, cal haver nascut l’any 2014, i no és necessari tenir coneixements previs de bàsquet.

PUBLICITAT

Aquesta sessió es farà el pròxim diumenge 14 d’abril, de 10 a 12 hores del matí, al pavelló Xavi Tondo del barri del Fornàs. Davant de qualsevol dubte o aclariment, o per confirmar l’assistència, només cal enviar un correu electrònic a cbvallsacademia@gmail.com.

A més dels aspectes positius relacionats amb la interacció social de la canalla, el bàsquet en els nens i nenes té molts altres avantatges com, per exemple, la millora de la coordinació, la concentració i la resistència física. A més del desenvolupament emocional, l’aprenentatge de la presa de decisions en benefici del grup i, evidentment, de tot allò positiu que té per a la salut la pràctica de l’esport. Tots els entrenadors i entrenadores de l’Escola de Bàsquet del CB Valls disposen del títol oficial de la Federació Catalana de Basquetbol.

PUBLICITAT