Des de fa setmanes el Grup del Teatre Principal treballa en una nova edició del Ball dels Vells. Al febrer, l’entitat vallenca es va desplaçar fins a Tarragona per tal de realitzar un curs de versots a càrrec d’Oriol Grau i Fermí Fernàndez.

PUBLICITAT

És per això que el Grup del Teatre Principal, obre les portes de l’entitat a totes aquelles persones que sempre s’han mostrat interessades en formar part del Ball dels Vells en qualsevol de les seves tasques; fent una crida, especial, a totes aquelles persones de gènere masculí i majors d’edat que vulgui formar part del ball parlat. Es poden posar en contacte amb l’entitat a través del seu correu electrònic: gtp@grupdelteatreprincipal.cat

A l’espera de rebre més notícies, des del GTP, asseguren que l’edició d’enguany vindrà carregada de novetats i sorpreses, consolidant el Correvells com acte previ a la Festa Major i el Ball parlat com a eix vertebredor de l’edició d’enguany.

PUBLICITAT