Un any més, l’Art i el Silenci de la Processó del Sant Enterrament van aparèixer de nou, per Divendres Sant, a Valls. El seguici processional va tornar a recórrer diferents punts del centre històric.

PUBLICITAT

La processó va estar encapçalada pels armats, els penons de l’Agrupació i la creu dels improperis. Seguidament, desfilaven les confraries i germandats amb els diferents misteris. Una delegació del clergat de la ciutat, la corporació municipal, la policia local de gala i una banda de música tancaven la comitiva.

Tot i la baixada de participació de les darreres edicions, el president de l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa vallenca, Salva Costa, es mostra optimista de cara el futur.

Més enllà de la Processó del Sant Enterrament, Valls va celebrar més actes amb motiu de Divendres Sant, com per exemple, el Via Crucis Interparroquial entre les esglésies del Lledó i Sant Joan. A més, el Dissabte de Glòria va tenir lloc la Vetlla Pasqual.

PUBLICITAT