A Copa Catalunya, el CB Valls DIC ha perdut aquest diumenge, al pavelló Joana Ballart, contra el GEIEC per 57-58. El partit, tot i que intranscendent en aquest punt de la lliga, ha estat molt igualat amb dos parcials per a cadascun dels equips.

Els dos primers parcials han estat per les visitants: 13-18 i 11-12, mentre que el tercer i quart parcial han caigut a la banda de les vallenques: 15-13 i 18-15. El cas és que les noies de l’Albert del Rey han tingut la victòria a tocar després d’un molt bon últim quart.

Tant és així, que quan faltaven 15 segons les de Valls guanyaven d’un punt. Però una falta personal ha donat dos tirs lliures a les gironines, que els han acabat materialitzant posant el definitiu 57-58 a l’electrònic.

La pròxima jornada el CB Valls DIC visitarà la pista del Reus Ploms Salle.