Aquest dilluns el ple de l’Ajuntament de Valls va aprovar, de manera inicial el pressupost municipal del 2024. El govern de Junts i ERC amb 13 vots a favor va rebre l’abstenció dels quatre regidors del PSC. Pel que fa els dos representants de la CUP i el de VOX van votar-hi en contra.

PUBLICITAT

Els comptes d’enguany són de 37,7 milions d’euros, els més alts de la història del consistori. El global de serveis d’Acció Social i Comunitària, Educació, Acció Cívica, Joventut i Igualtat i Feminismes i Salut i Dependència supera per primer cop els 4,3 milions d’euros, un 9,3% més.

L’Institut de Desenvolupament Vallsgenera augmenta el seu pressupost un 22,3% per reforçar les polítiques actives de formació i ocupació i suport a empreses i emprenedoria.

El Centre Històric concentra el 46% de les inversions i té com a principal actuació la rehabilitació de l’edifici de Ca Padró com a futura seu de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls.

S’invertiran 443.000 euros al Polígon Industrial i destaquen també actuacions en sostenibilitat com la modernització de la depuradora, la instal·lació de vehicles elèctrics, càmeres per regular la futura zona de baixes emissions o plaques solars en edificis municipals.

PUBLICITAT