Els combos al parc, amb aquest títol tindrà lloc el proper dimecres 17 d’abril a les 19 hores el ja tradicional concert dels combos de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard al Parc Barrau

PUBLICITAT

 Es tracta d’una actuació amb diferents objectius: d’entrada, facilitar a la cinquantena d’alumnes que participen dels cinc combos un espai de concert; també oferir un recital que és un concert i és una prova per l’alumnat, ja que aquesta mateixa audició es repetirà d’aquí a unes setmanes a la minigira per la Ribera d’Ebre que faran alumnes de nivell avançat del centre; i també, presentar un concert a un públic no només vinculat a l’escola sinó obert a tothom.

El concert a l’aire lliure és una actuació més desenfadada, més distesa i molt propera. El fet que els instruments vagin sonoritzats i microfonats permet aquest tipus d’audició, que és molt més complicada amb agrupacions clàssiques com les orquestres o grups de guitarres. En l’actuació hi participaran els cinc combos que actualment hi ha a l’escola. Els combos estan formats per veu, teclat, guitarra, baix i bateria com a instruments troncals i, segons cada grup, hi participen altres instruments acústics de corda i vent. Els grups estan formats per entre sis i dotze alumnes d’unes edats compreses entre 12 i 22 anys aproximadament, i estan coordinats pel professorat de guitarra, Joan Casellas, veu, Shelly Agustiño, i bateria, Jaume Piñol.

A principis de maig, l’escola serà tot un cap de setmana a Móra d’Ebre i comarca per realitzar-hi diferents concerts, els combos hi participaran amb una actuació. I, per acabar el curs, els combos presentaran el ja tradicional concert a la Plaça de l’Oli durant la festa major de Sant Joan, en el que és l’última actuació del curs. 

PUBLICITAT