Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 11 d’abril.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la regidoria d’Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Valls, per mitjà del Pla Educatiu d’Entorn, ha organitzat el tercer cicle trimestral d’activitats en família d’aquest curs 2023-2024.

Les noves propostes didàctiques i lúdiques, que són gratuïtes i s’adrecen a totes les famílies, es desenvoluparan els dissabtes 27 d’abril, 11 de maig i 8 de juny. Tindran lloc en espais com la plaça Pere Català i Roca, el Pati i la zona del Vilar.

En aquesta edició de primavera, el Pla Educatiu d’Entorn vallenc ha programat la construcció d’un mosaic, un muntatge de circ i un taller de màscares.

Ens referim a una qüestió d’Ocupació. La Cambra de Comerç de Valls i Vallsgenera presenten la primera edició de la Fira de l’Ocupació de Valls i l’Alt Camp. L’esdeveniment es realitzarà dijous 9 de maig, de 9 a 14 hores, al Pavelló Xavi Tondo i Volpini.

Es tracta d’un espai que oferirà les sinèrgies necessàries entre el teixit empresarial en cerca de talent i les persones que busquen oportunitats laborals.

L’organització preveu que durant la jornada passin pel recinte entre 250 i 300 persones. Fins al moment, s’han inscrit 25 empreses amb unes 160 ofertes laborals.

Seguim amb Comerç. Torna “El Barri en Flor” amb una nova edició del concurs floral als carrers i comerços de Valls. El concurs es celebrarà a partir de l’1 de maig i les inscripcions estan obertes fins el 30 d’abril.

Una de les novetats de la present edició és s’introduirà al projecte Viles Florides, totes aquestes poblacions que hi formen part destaquen per l’actuació real, conscient i de llarga durada en matèria d’enjardinament i millora de l‘espai urbà i la qualitat de vida dels seus habitants.

Viles Florides és un moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, un distintiu de qualitat a la tasca dels municipis per la millora de l’espai verd urbà. Viles Florides pretén ser un estímul per la transformació de tots els racons, pobles i ciutats de Catalunya. Més enllà d’això Viles Florides aquest 2024 celebra la seva tretzena edició amb 164 municipis catalans i andorrans inscrits.

I acabem amb un breu d’esports, dimecres al matí es va celebrar la 4a Caminada Popular de Masmolets amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física. La sortida va comptar amb la participació de 110 persones

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT