Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 12 d’abril.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Valls organitza aquest dissabte 13 d’abril la sisena edició de la Favatada Popular on els assistents podran gaudir d’una bona ració de faves a la catalana elaborada per l’Associació de Restauradors de Valls.

Enguany l’esdeveniment comptarà amb la promoció conjunta amb els paradistes del Mercat de la Fruita i la Verdura i la col·laboració de l’Associació Egueiro. La previsió es repartir 1.000 racions de faves.

Els tiquets ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o el mateix dissabte a la plaça del Pati a un preu de 5 euros el plat degustació i 2 euros opcionals pel plat de ceràmica.

Aquesta edició comptarà com a novetat amb un sorteig de 10 cistelles de fruita i verdura quilòmetre zero amb l’objectiu de fomentar el Mercat de la Fruita i la Verdura. Per participar-hi s’acceptaran tiquets del mercat amb compres fetes entre el 3 i el 13 d’abril. El sorteig se celebrarà el dimecres 17 d’abril a la plaça del Blat i el lliurament de cistelles es farà dimecres 24 d’abril.

En l’àmbit educatiu, la sala d’actes de l’antic Convent del Carme va acollir aquest dijous el tradicional acte d’homenatge a les i els mestres que s’han jubilat durant el curs acadèmic 2022-2023. El reconeixement va estar presidit per l’alcaldessa, Dolors Farré, acompanyada, entre d’altres de la regidora d’Educació i Política Lingüística, Teresa Rull.

En total, s’han jubilat 14 docents. El director dels Serveis Territorials d’Educació, Joan Manel Audí, també es va sumar a la commemoració, que va comptar amb la xerrada que va realitzar el vicepresident de RELLA, l’Associació de Mestres i Professorat Jubilat, Quim Lázaro.

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard van amenitzar la vetllada.

Temps per als esports. El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó disputa aquest dissabte, a les 19 hores, l’últim partit de la fase regular del grup C-A de la Lliga EBA a la pista del Mollet.

Es tracta d’un enfrontament intranscendent. Els de Mollet ja tenen assegurada la segona plaça que dona accés a disputar la fase d’ascens a LEB Plata, mentre que els vallencs fa setmanes que han certificat matemàticament quedar-se en tercera posició

Pel que fa a la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls té diumenge, a les 12 hores, un duel directe per la lluita per mantenir-se en posicions de promoció d’ascens a 3a RFEF.

Els vallencs, sisens amb 34 punts, visiten el camp de l’Horta, que ocupa el setè lloc amb 33 punts.

El matx entre l’Horta i la UE Valls es podrà seguir en directe a través de Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT