La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Valls organitza aquest dissabte 13 d’abril la sisena edició de la Favatada Popular on els assistents podran gaudir d’una bona ració de faves a la catalana elaborada per l’Associació de Restauradors de Valls.

PUBLICITAT

Enguany l’esdeveniment comptarà amb la promoció conjunta amb els paradistes del Mercat de la Fruita i la Verdura i la col·laboració de l’Associació Egueiro. La previsió es repartir 1.000 racions de faves.

Els tiquets fa dies que es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o el mateix dissabte a la plaça del Pati a un preu de 5 euros el plat degustació i 2 euros opcionals pel plat de ceràmica.

Aquesta edició comptarà com a novetat amb un sorteig de 10 cistelles de fruita i verdura quilòmetre zero amb l’objectiu de fomentar el Mercat de la Fruita i la Verdura. Per participar-hi s’acceptaran tiquets del mercat amb compres fetes entre el 3 i el 13 d’abril. El sorteig se celebrarà el dimecres 17 d’abril a la plaça del Blat i el lliurament de cistelles es farà dimecres 24 d’abril.

PUBLICITAT