A lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó s’ha acomiadat de la lliga regular aquest dissabte passat, jugant el seu últim partit contra el CB Mollet.

PUBLICITAT

Els de Valls han sortit derrotats per 80-68 en un matx intranscendent per als dos equips. Mentre el CB Mollet ja tenia més que assegurada la segona plaça i, per tant, el dret a jugar el play-off d’ascens a LEB Plata, els vallencs també feia algunes jornades que s’havien garantit una més que meritòria tercera posició. El més destacat del partit han estat els set triples d’un Oriol Besora que ha tornat a ser protagonista en el tir exterior.

El CB Valls es mostra molt satisfet de la temporada feta pel seu primer equip masculí. A partir d’ara, els blanc-i-vermells, esportivament parlant, continuaran entrenant, mentre que des de la direcció tècnica ja fa setmanes que s’està treballant en la planificació de la pròxima temporada.

PUBLICITAT