Foto: Futbol Català

A la Lliga Elit de futbol, desfeta de la Unió Esportiva Valls al camp de l’Horta per 3 gols a 1. Un resultat que els fa abandonar les posicions de promoció d’ascens a 3a RFEF.

Foto: Futbol Català
PUBLICITAT

La imatge dels blancs-i-vermells al Feliu i Codina en el primer quart d’hora de joc va ser per oblidar. Aquesta descoordinació va ser aprofitada pels locals que es van avançar amb dues dianes ràpides de Ricki Vidal en els minuts 11 i 13 respectivament.

Al minut 29, els vallencs tenien un bri d’esperança després que Sergi Folch transformés un penal. Una pena màxima que va provocar l’expulsió de Nogales.

Tot i això, jugar amb un home més no va beneficiar al conjunt vallenc. A la segona meitat l’Horta va saber aprofitar la capacitat ofensiva i aconseguia sentenciar al minut 81 amb un gol de Joan Gibert.

En acabar el partit, el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla, va afirmar que no havien sabut estar a l’alçada.

A falta de cinc jornades per acabar la competició, la UE Valls es troba situada en vuitena posició de la taula classificatòria amb 34 punts. La sisena plaça, que ara ocupa l’Horta, es troba a dos punts.

El proper compromís dels vallencs està previst diumenge, a les 12.15 hores, a l’estadi del Vilar, davant el Palamós, onzè classificat amb 28 punts.

PUBLICITAT