Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 15 d’abril

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el Pati va acollir dissabte al migdia la sisena edició de la Favatada Popular, un acte gastronòmic que posa en valor els productes quilòmetre zero.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Dolors Farré, i la regidora de Comerç, Rocío Martínez.

Les persones van poder degustar una ració de faves elaborada per l’Associació de Restauradors.

Aquesta edició ha comptat com a novetat amb un sorteig de 10 cistelles de fruita i verdura quilòmetre zero amb l’objectiu de fomentar el Mercat de la Fruita i la Verdura. Per participar-hi s’accepten tiquets del mercat amb compres fetes entre el 3 i el 13 d’abril. El sorteig se celebrarà el dimecres 17 d’abril a la plaça del Blat i el lliurament de cistelles es farà dimecres 24 d’abril.

En l’àmbit de Joventut, Valls Jove ofereix càpsules d’orientació amb motiu de les preinscripcions a PFI, FP Dual, Cicles Formatius de Grau Superior i Cicles Formatius de Grau Mitjà.  Tindran lloc dijous 18 i 25 d’abril, de 17 a 18 hores, a l’Espai Jove.

Temps per als esports. A la Lliga Elit de futbol, desfeta de la Unió Esportiva Valls al camp de l’Horta per 3 gols a 1. Un resultat que els fa abandonar les posicions de promoció d’ascens a 3a RFEF.

La imatge dels blancs-i-vermells al Feliu i Codina en el primer quart d’hora de joc va ser per oblidar. Aquesta descoordinació va ser aprofitada pels locals que es van avançar amb dues dianes ràpides de Ricki Vidal en els minuts 11 i 13 respectivament.

Al minut 29, els vallencs tenien un bri d’esperança després que Sergi Folch transformés un penal. Una pena màxima que va provocar l’expulsió de Nogales.

Tot i això, jugar amb un home més no va beneficiar al conjunt vallenc. A la segona meitat l’Horta va saber aprofitar la capacitat ofensiva i aconseguia sentenciar al minut 81 amb un gol de Joan Gibert.

A falta de cinc jornades per acabar la competició, la UE Valls es troba situada en vuitena posició de la taula classificatòria amb 34 punts. La sisena plaça, que ara ocupa l’Horta, es troba a dos punts.

El proper compromís dels vallencs està previst diumenge, a les 12.15 hores, a l’estadi del Vilar, davant el Palamós, onzè classificat amb 28 punts.

I a Lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Òptiques Teixidó s’ha acomiadat de la lliga regular aquest dissabte passat, jugant el seu últim partit contra el CB Mollet.

Els de Valls han sortit derrotats per 80-68 en un matx intranscendent per als dos equips. Mentre el CB Mollet ja tenia més que assegurada la segona plaça i, per tant, el dret a jugar el play-off d’ascens a LEB Plata, els vallencs també feia algunes jornades que s’havien garantit una més que meritòria tercera posició. El més destacat del partit han estat els set triples d’un Oriol Besora que ha tornat a ser protagonista en el tir exterior.

El CB Valls es mostra molt satisfet de la temporada feta pel seu primer equip masculí. A partir d’ara, els blanc-i-vermells, esportivament parlant, continuaran entrenant, mentre que des de la direcció tècnica ja fa setmanes que s’està treballant en la planificació de la pròxima temporada.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT