Al llarg d’aquesta setmana, s’estan efectuant cales en diferents punts de Ca Padró en el marc dels treballs de redacció del projecte executiu per a la recuperació d’aquest històric edifici com a futura seu de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

PUBLICITAT

Aquestes actuacions arriben després que fa unes setmanes comencessin els treballs geotècnics a l’immoble. L’objectiu dels treballs era conèixer les característiques del terreny per poder dissenyar la fonamentació. S’espera que el global del projecte s’enfili fins als 5,5 milions d’euros, 1,5 més del que l’Ajuntament de Valls tenia calculat. Tot i l’increment del cost de l’obra, el consistori té assegurada una subvenció d’1’8 milions d’euros procedent dels Fons Next Generation.

Cal recordar que fa més d’un any es resolia el concurs d’arquitectura per a la rehabilitació de l’edifici. Els propers passos són el lliurament del projecte bàsic i a l’estiu licitar el projecte executiu. A partir de la resolució del concurs, es podran posar en marxa les obres, les quals està previst que finalitzin a finals de l’any 2026.

PUBLICITAT