La secció quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona ha imposat tres anys i mig de presó als cinc homes i dues dones, els quals se’ls acusa de formar part d’un grup dedicat al tràfic i la venda de drogues a Valls.

PUBLICITAT

Fiscalia i els advocats de la defensa han arribat a un acord de conformitat pel qual els acusats han acceptat la culpabilitat a canvi d’una rebaixa considerable de les penes. Així, s’ha passat dels entre cinc i sis anys de presó inicial del ministeri públic pel delicte contra la salut pública en la modalitat d’una substància que causa greus danys a la salut, als tres anys. En el cas de la pertinença a organització criminal, s’ha rebaixat la condemna de set anys a sis mesos per a cadascun.

Segons el relat acusatori del fiscal, les set persones condemnades es repartir les tasques d’abastir, controlar i mantenir l’ordre en el punt de venda situat en un pis de la capital de l’Alt Camp així com vendre directament droga als consumidors.

En l’escorcoll practicat pels Mossos d’Esquadra al pis el 29 de gener de 2019 es van trobar bosses amb heroïna i cocaïna destinades a la venda. Els agents també van decomissar joies i 715 euros en metàl·lic.  

PUBLICITAT