Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 16 d’abril.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la secció quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona ha imposat tres anys i mig de presó als cinc homes i dues dones, els quals se’ls acusa de formar part d’un grup dedicat al tràfic i la venda de drogues a Valls.

Fiscalia i els advocats de la defensa han arribat a un acord de conformitat pel qual els acusats han acceptat la culpabilitat a canvi d’una rebaixa considerable de les penes. Així, s’ha passat dels entre cinc i sis anys de presó inicial del ministeri públic pel delicte contra la salut pública en la modalitat d’una substància que causa greus danys a la salut, als tres anys. En el cas de la pertinença a organització criminal, s’ha rebaixat la condemna de set anys a sis mesos per a cadascun.

Segons el relat acusatori del fiscal, les set persones condemnades es repartir les tasques d’abastir, controlar i mantenir l’ordre en el punt de venda situat en un pis de la capital de l’Alt Camp així com vendre directament droga als consumidors.

En l’escorcoll practicat pels Mossos d’Esquadra al pis el 29 de gener de 2019 es van trobar bosses amb heroïna i cocaïna destinades a la venda. Els agents també van decomissar joies i 715 euros en metàl·lic.  

Dos apunts d’urbanisme de dos projectes importants per la ciutat de Valls. Al llarg d’aquesta setmana, s’estan efectuant cales en diferents punts de Ca Padró en el marc dels treballs de redacció del projecte executiu per a la recuperació d’aquest històric edifici com a futura seu de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

D’altra banda, des d’aquest dilluns s’estan efectuant estudis geotècnics a la Muralla de Sant Francesc per a la redacció del projecte de recuperació de la muralla medieval en aquest tram.

En l’aspecte educatiu, recordem que el dissabte 27 d’abril hi ha prevista l’activitat familiar del Taller trencadís, recomanada de 5 a 12 anys, del Pla Educatiu d’Entorn de Valls. Les inscripcions es poden tramitar a l’adreça electrònica ensenyament@valls.cat i al telèfon 977636004

Temps per als esports. A Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC ha guanyat aquest dissabte passat el seu partit contra el Reus Ploms Salle per 59-61.

Tot i que els dos equips ja estan descendits a Primera Categoria Catalana des de fa algunes setmanes, les vallenques han aconseguit deixar l’últim lloc a la taula, pujant dues posicions i situant-se per davant de les reusenques i del Força Lleida.

El partit contra el Reus Ploms Salle ha estat molt igualat i s’ha acabat decidint a la pròrroga, després d’arribar al final dels quatre períodes reglamentats amb l’empat a 53 al marcador. Les de Valls, amb molt bona actitud durant tot el partit s’han acabat imposant per 59-61.

La setmana vinent el CB Valls DIC rebrà a casa la visita del poderós Barça femení, en aquest moment segon classificat i a una victòria de posar-se líder a Copa Catalunya. 

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT