A Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC ha guanyat aquest dissabte passat el seu partit contra el Reus Ploms Salle per 59-61.

PUBLICITAT

Tot i que els dos equips ja estan descendits a Primera Categoria Catalana des de fa algunes setmanes, les vallenques han aconseguit deixar l’últim lloc a la taula, pujant dues posicions i situant-se per davant de les reusenques i del Força Lleida.

El partit contra el Reus Ploms Salle ha estat molt igualat i s’ha acabat decidint a la pròrroga, després d’arribar al final dels quatre períodes reglamentats amb l’empat a 53 al marcador. Les de Valls, amb molt bona actitud durant tot el partit s’han acabat imposant per 59-61.

La setmana vinent el CB Valls DIC rebrà a casa la visita del poderós Barça femení, en aquest moment segon classificat i a una victòria de posar-se líder a Copa Catalunya. 

PUBLICITAT