Valls amplia el calendari d’actuacions castelleres amb dues noves diades que tindran lloc a la plaça del Museu Casteller com escenari.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls actuarà el 27 d’abril amb els Nens del Vendrell i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, mentre que la Colla Joves Xiquets de Valls ho farà el 6 de juliol amb els Castellers d’Altafulla i la Colla Castellera de Figueres. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha afirmat que l’ampliació de la marca quilòmetre zero del fet casteller.

Enguany, la capital de l’Alt Camp acollirà 12 diades en un calendari arrenca aquest dissabte 20 d’abril amb la diada de Ca l’Àngel i finalitzarà diumenge 27 d’octubre amb la gran diada de Santa Úrsula. En total, una guia amb actuacions durant 7 mesos seguits.

L’Ajuntament de Valls ha editat un calendari que recull totes aquestes actuacions que es distribuirà a través de l’Oficina Municipal de Turisme i que també estarà a disposició dels visitants del Museu Casteller.

PUBLICITAT