Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 19 d’abril.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Valls començarà aquest mes d’abril una nova edició dels Pressupostos Participatius, amb una aportació municipal de 250.000 euros.

A fi de fer-ne la màxima difusió i arribar a tanta gent com sigui possible, el proper dimarts 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, s’instal·larà, a la plaça del Pati, un punt d’informació.

Una de les novetats és que el procés passarà a ser biennal amb l’objectiu de garantir un bon rumb en la planificació.

D’altra banda, s’ha posat en marxa la plataforma ciutadana “Decidim” que agruparà en un sol espai totes les accions participatives que es realitzin a la ciutat. A més, els dies 14 i 23 maig s’han organitzat sessions informatives a la Biblioteca Popular i a la sala d’actes de la Biblioteca Carles Cardó.

Totes les propostes es podran presentar del 6 al 31 de maig. Es focalitzaran en dos eixos: sostenibilitat i àmbit social.

A l’octubre tindran lloc les votacions dels projectes i al novembre s’espera poder comptar amb els resultats.

Parlem de castells. Nou cap de setmana de compromisos per les dues colles dels Xiquets de Valls.

La Colla Joves té dissabte, a les 18 hores, a la carretera del Pla, la diada de Ca l’Àngel-Memorial Àngel Solé. Els del carrer d’en Gassó, que actuaran en solitari, esperen seguir amb el rodatge de la canalla i, fins i tot, no descarten intentar el primer castell de 8 de l’any.

Diumenge, a les 12 hores, serà el torn de la Colla Vella a la diada Pau Casals del Vendrell. A la plaça Nova de la capital del Baix Penedès, els del Portal Nou podrien plantejar-se la clàssica de 8 amb l’estrena del 3de8. A la ronda de pilars, tampoc descarten afrontar el primer espadat de 6.

Els de la camisa rosada compartiran plaça amb els Nens del Vendrell, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Pallagos del Conflent.

Temps per als esports. A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls té diumenge, a les 12.15 hores, a l’estadi del Vilar, un partit vital davant el Palamós, equip que busca fugir dels llocs de descens. Pel que fa els vallencs volen oblidar la derrota de la setmana passada al camp de l’Horta i sumar tres punts que els retorni en posicions de promoció d’ascens a 3a RFEF.

A Copa Catalunya femenina, aquest dissabte, el CB Valls DIC rep la visita al Joana Ballart del Barça, en aquest moment segon classificat, a una victòria del lideratge i amb una ratxa de victòries consecutives que el converteix, possiblement, en el millor equip de la competició.

Malgrat que les del CB Valls DIC ja no s’hi juguen res, aquest és un partit d’aquells que qualsevol esportista voldria jugar. Un partit perquè l’afició vallenca gaudeixi, animi el seu equip i, al seu costat, intenti donar la campanada. El partit es jugarà aquest dissabte a les 18 hores.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT