Nou cap de setmana de sortides per les dues colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

La Colla Joves té dissabte, a les 18 hores, a la carretera del Pla, la diada de Ca l’Àngel-Memorial Àngel Solé. Els del carrer d’en Gassó, que actuaran en solitari, esperen seguir amb el rodatge de la canalla i, fins i tot, no descarten intentar el primer castell de 8 de l’any.

Diumenge, a les 12 hores, serà el torn de la Colla Vella a la diada Pau Casals del Vendrell. A la plaça Nova de la capital del Baix Penedès, els del Portal Nou podrien plantejar-se la clàssica de 8 amb l’estrena del 3de8. A la ronda de pilars, tampoc descarten afrontar el primer espadat de 6.

Els de la camisa rosada compartiran plaça amb els Nens del Vendrell, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Pallagos del Conflent.

PUBLICITAT