Fotografia: Guillem Pasano.

Oblidar el partit d’Horta i refer-se a casa. La Unió Esportiva Valls torna al Vilar per intentar capgirar el mal regust de boca que va deixar el darrer partit a domicili i certificar el tercer triomf consecutiu a casa. Els vallencs ho fan davant un Palamós irregular, però que arriba a la capital de l’Alt Camp amb confiança després de golejar el Sants per 5 gols a 1.

Fotografia: Guillem Pasano.
PUBLICITAT

No serà un partit fàcil, però l’al·licient principal és El Vilar, on els vallencs voldran repetir victòria després d’aconseguir-ho amb Figueres i Can Vidalet. Aixi ho explicava el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Una Unió Esportiva Valls que afronta el tram final de temporada amb l’objectiu de certificar la permanència i tornar a lluitar per aconseguir les places de playoff d’ascens en el tram final de lliga que ara mateix es troba a només dos punts. El partit entre la Unió Esportiva Valls i el Palamós es disputarà diumenge a un quart d’una del migdia i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT