A Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC ha perdut aquest dissabte passat al pavelló Joana Ballart contra el Barça per 41-52. El marcador no reflecteix de cap manera la realitat de com va anar el partit.

PUBLICITAT

De fet, les vallenques va dominar bona part del matx i van posar contra les cordes, des de bon començament, el poderós equip blaugrana; sobretot en un primer quart extraordinari.

No va ser fins a ja entrat a l’últim període que el Barça va demostrar tot el seu potencial tant en el tir com en el rebot, mentre les noies del CB Valls DIC van notar l’enorme esforç físic dels tres primers quarts. Marcador massa abultat per al que es va veure i per al que es mereixia un equip vallenc que va fer un molt bon partit.

El CB Valls DIC visitarà aquest cap de setmana vinent, quan falten tres jornades per finalitzar la lliga, la pista del Club Esportiu Escola de Sant Gervasi.

PUBLICITAT