Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 23 d’abril, diada de Sant Jordi

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que des de primera hora del matí els Dracs, els llibres i les roses inunden Valls per celebrar Sant Jordi. Un any més, la plaça del Pati és el punt neuràlgic de la festivitat.

El Drac i el Drac Petit de Valls es troben exposats en aquesta zona fins a les 18 hores, hora fixada perquè tingui lloc la Despertada dels Dracs, una cantata participativa tradicional que es fa des de fa molts anys i que comptarà amb la col·laboració de la coral infantil Cors Alegres. Seguidament, els dos elements festius de la ciutat efectuaran una cercavila i les balladetes finals a la plaça del Blat.

D’altres activitats que tenen lloc al Sant Jordi vallenc són la 10a edició de la Lectura en Veu Alta, que es fa al matí a la plaça de Sant Jordi, organitzada per Òmnium Alt Camp o la ballada de Sardanes, a les 18.30 hores, també al Pati, a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona.

En l’àmbit educatiu, ens fem ressò de la presentació aquest passat divendres 19 d’abril de la Universitat Popular de l’Alt Camp, una iniciativa que pretén impulsar una oferta formativa de qualitat més enllà de l’obtenció del títol i de la dinàmica utilitarista de l’educació.

La iniciativa sorgeix del treball conjunt entre la Comunalitat de Valls i el Casal Popular La Turba.

També us recordem que la regidoria d’Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Valls, per mitjà del Pla Educatiu d’Entorn, ha organitzat el tercer cicle trimestral d’activitats en família d’aquest curs 2023-2024.

Les noves propostes didàctiques i lúdiques, que són gratuïtes i s’adrecen a totes les famílies, es desenvoluparan els dissabtes 27 d’abril, 11 de maig i 8 de juny. Tindran lloc en espais com la plaça Pere Català i Roca, el Pati i la zona del Vilar.

En aquesta edició de primavera, el Pla Educatiu d’Entorn vallenc ha programat la construcció d’un mosaic, un muntatge de circ i un taller de màscares.

Temps per als esports. A Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC  va perdre aquest dissabte passat al pavelló Joana Ballart contra el Barça per 41-52. El marcador no reflecteix de cap manera la realitat de com va anar el partit.

De fet, les vallenques va dominar bona part del matx i van posar contra les cordes, des de bon començament, el poderós equip blaugrana; sobretot en un primer quart extraordinari.

No va ser fins a ja entrat a l’últim període que el Barça va demostrar tot el seu potencial tant en el tir com en el rebot, mentre les noies del CB Valls DIC van notar l’enorme esforç físic dels tres primers quarts. Marcador massa abultat per al que es va veure i per al que es mereixia un equip vallenc que va fer un molt bon partit.

El CB Valls DIC visitarà aquest cap de setmana vinent, quan falten tres jornades per finalitzar la lliga, la pista del Club Esportiu Escola de Sant Gervasi.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà. Que passin una molt bona diada de Sant Jordi.

PUBLICITAT