Gran resposta a Valls en el marc de la diada de Sant Jordi. Una gernació va prendre els principals carrers i places, amb l’epicentre al Pati i al carrer de la Cort.

PUBLICITAT

El Drac i el Drac Petit de Valls van estar exposats fins a les 18 hores, hora fixada  de la Despertada dels Dracs, una cantata participativa tradicional que es fa des de fa molts anys i que va comptar amb la col·laboració de la coral infantil Cors Alegres. Seguidament, els dos elements festius de la ciutat van fer una cercavila i les balladetes finals a la plaça del Blat.

D’altres activitats que van tenir lloc al Sant Jordi vallenc van ser  la 10a edició de la Lectura en Veu Alta, que es va fer al matí a la plaça de Sant Jordi, organitzada per Òmnium Alt Camp o la ballada de Sardanes, també al Pati, a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona.

El mateix dia de Sant Jordi va tenir lloc la visita d’una delegació de les autoritats xineses de la regió de Deqing. L’alcaldessa, Dolors Farré, acompanyada del regidor de Turisme, Joan Ibarra, van donar la benvinguda a la delegació encapçalada pel tinent d’alcalde del comtat, Lyu Feilong.

Durant l’estada van visitar l’Ajuntament, el Museu Casteller i la ciutat de Valls on van viure una jornada tan especial del llibre i la rosa.

PUBLICITAT