Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 24 d’abril.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu fent memòria de la gran diada de Sant Jordi que vam viure ahir a Valls. Una gernació va prendre els principals carrers i places, amb l’epicentre al Pati i al carrer de la Cort.

El Drac i el Drac Petit de Valls van estar exposats fins a les 18 hores, hora fixada de la Despertada dels Dracs, una cantata participativa tradicional que es fa des de fa molts anys i que va comptar amb la col·laboració de la coral infantil Cors Alegres. Seguidament, els dos elements festius de la ciutat van fer una cercavila i les balladetes finals a la plaça del Blat.

D’altres activitats que van tenir lloc al Sant Jordi vallenc van ser  la 10a edició de la Lectura en Veu Alta, que es va fer al matí a la plaça de Sant Jordi, organitzada per Òmnium Alt Camp o la ballada de Sardanes, també al Pati, a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona.

El dia de Sant Jordi va tenir lloc la visita d’una delegació de les autoritats xineses de la regió de Deqing. L’alcaldessa, Dolors Farré, acompanyada del regidor de Turisme, Joan Ibarra, van donar la benvinguda a la delegació encapçalada pel tinent d’alcalde del comtat, Lyu Feilong.

Durant l’estada van visitar l’Ajuntament, el Museu Casteller i la ciutat de Valls on van viure una jornada tan especial del llibre i la rosa

En l’àmbit de Comerç, “Valls va de Moda” arriba amb un nou format a tota la ciutat i s’amplia a tots els dissabtes de maig. Aquesta nova edició es descentralitza. L’activitat comercial i les desfilades se celebraran als carrers de la Cort, Jaume Huguet, Germans Sant Gabriel i Avenir.

Per la seva banda, la regidoria d’Acció Social i Comunitària ha convocat el proper 8 de maig una xerrada amb el títol “Tòxics i adolescència. Ara què fem?”, sobre com prevenir les conductes de risc i el consum de tòxics amb els i les adolescents. Es tracta d’un acte adreçat a famílies i personal docent. Es farà de 16 a 18 hores a l’IES Narcís Oller.

Temps per als esports. Fem un cop d’ull als resultats de la jornada 27 del grup 17 de 3a Catalana de futbol.

Destaquem un triomf per 3 a 2 de la Unió Esportiva Valls B a casa contra el Cunit i la derrota per 3 a 0 de l’Atlètic de Valls al camp de la Riera de Gaià.

A falta de quatre jornades per acabar la competició, el filial de la UE Valls ocupa la penúltima posició amb 19 punts. Pel que fa l’Atlètic és cinquè amb 46 punts.

La propera jornada la UE Valls B es desplaça al camp del Llorenç, tretzè classificat amb 27 punts. El partit es disputarà dissabte a les 18 hores. Mitja hora més tard, a l’estadi del Vilar, l’Atlètic de Valls rebrà la visita del Montblanc, vuitè classificat amb 38 punts.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT