Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 25 d’abril.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu recordant-vos que la mitjanit d’aquest divendres comença la campanya de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per diumenge 12 de maig.  Una de les principals incògnites de la cita electoral avançada per la falta d’acord amb els pressupostos és si es reeditarà la majoria independentista a l’hemicicle.

A la circumscripció de Tarragona, es presenten dues vallenques com a caps de llista. La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra, encapçala la llista socialista; i la periodista Raquel Sans va al capdavant d’Esquerra Republicana de Catalunya. Pel que fa Junts+Puigdemont per Catalunya estrena Mónica Sales com a número 1. L’exalcalde de Valls, Albert Batet, que va anar en aquesta posició fa tres anys, va de número de 5 per Barcelona.

Sergio Macián per VOX, Sergi Saladié per la CUP, Yolanda López per Comuns Sumar, Matías Alonso per Ciutadans i Pere Lluís Huguet pel PP són els altres caps de llista dels partits que tenen representació al Parlament de Catalunya

La demarcació de Tarragona escull 18 diputats en aquestes eleccions. Al 2021, ERC en va treure 5, PSC 4,  Junts 4, VOX 2, Ciutadans 1, CUP 1 i Comuns 1. El PP es va quedar sense representació.

En l’àmbit de Comerç, aquest dimecres la regidora, Rocío Martínez, va fer entrega de les 10 cistelles de fruita i verdura gentilesa dels paradistes del Mercat de la Fruita  i la Verdura als guanyadors del sorteig que es va celebrar en el marc de la sisena edició de la Favatada Popular.

També fem menció que el concert dels Amics de la Música que s’havia de fer aquest dijous, a les 20 hores, al Teatre Principal, amb Montserrat Seró i Josep Buforn queda ajornat per la indisposició dels intèrprets. En els propers dies, l’organització donarà a conèixer una nova data.

Temps per als esports.  El club BTT Valls, amb el suport de l’Ajuntament i el Patronat Municipal d’Esports i la col·laboració del Club de Ciclisme Xavi Tondo i la Secció Ciclista del CB Valls, organitza la cursa de 3 hores de resistència BTT “Ciutat de Valls”. L’activitat se celebrarà el 15 de juny a les 18 hores i serà un dels primers actes programats per la Festa Major de Sant Joan.

Aquest any precisament la cursa, que en anteriors edicions se celebrava al febrer, es trasllada al juny per evitar les temperatures més fredes.

El circuit constarà d’uns 4 quilòmetres i es farà a l’esplanada annex al passeig President Tarradellas. La cursa està organitzada en diferents categories: individual masculí i femení, equip de 3 masculí, femení i mixt, equip de 2 masculí, femení i mixt, i equip de sub 18 categoria única de 2 o 3 components.

Pel que fa a les inscripcions, que es poden realitzar al web www.inscripcions.cat fins el proper 6 de maig

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT