Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 14 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest divendres 17 de maig, Ràdio Ciutat de Valls col·laborarà amb el Dia R de la Xarxa Audiovisual Local. Una iniciativa, que s’emmarca dins la commemoració del centenari de la ràdio a Catalunya i Ràdio Ciutat de Valls s’instal·larà a la plaça del Blat des de les 10h del matí fins la 12h del migdia amb col·laboració d’entitats solidàries com Càritas, La Taulada i Creu Roja per recaptar llet amb la col·laboració del Banc d’Aliments.

Un programa que s’emetrà per les ràdios locals adherides a la XAL i per posar en valor l’esforç i la feina de les ràdios locals amb un programa des de les 9h del matí fins les 21h del vespre amb trams horaris de mitja hora per cada ràdio local.

Una jornada maratoniana de ràdio en directe que tindrà un objectiu solidari coordinat amb el Banc dels Aliments: aconseguir recaptar el màxim de litres de llet possible per distribuir entre famílies en situació de vulnerabilitat.

En l’àmbit de Joventut, el Carnet Jove de Valls, que es va implantar ara fa dos anys al municipi, ha iniciat la nova campanya de captació de nous avantatges. La campanya, desenvolupada per l’Ajuntament de Valls, vol captar més comerços, entitats i institucions que ofereixin més i millors descomptes al municipi per a millorar encara més l’oferta actual d’avantatges.

Actualment, el carnet local suma un total de 69 avantatges. Són 42 més respecte dels que hi havia el 2021, l’any abans d’iniciar-se el Carnet Jove de Valls i la primera campanya de captació. Entre aquests nous avantatges s’hi compten serveis com ara òptiques, papereries, articles per a la llar, moda i complements, centres formatius i també descomptes en serveis municipals a la Xarxa de Cultura de Valls.

L’objectiu de la nova campanya de captació de comerçosés que el Carnet Jove de Valls connecti el Carnet Jove nacional amb el comerç local i serveis de proximitat. D’aquesta manera, es pretén que el Carnet Jove sigui una eina útil en el dia a dia dels joves de Valls i potenciar encara més els avantatges en comerços i serveis de proximitat.

I en esports,  el femení del CB Valls s’ha acomiadat aquest diumenge a la tarda de Copa Catalunya amb una victòria, després de vèncer a domicili el CB Ripollet per 55-61.

Malgrat que ja son equip de Primera Catalana des de fa algunes jornades, les vallenques han mantingut a la pista del Ripollet la línia ascendent dels últims partits pel que fa al seu el seu joc.

El matx contra el CB Ripollet ha estat molt igualat en els tres primers períodes, però amb un últim quart dominat clarament per les vallenques. Cal destacar l’encert des de la línia de tres, amb una Júlia Calafell autora de 26 punts amb sis triples inclosos.

Un cop finalitzat el campionat, i després d’aquest any de transició i adaptació de les noves incorporacions, amb relleu generacional inclòs, el CB Valls DIC ja pensa en la planificació de la temporada vinent a Primera Catalana. I ho fa amb una plantilla molt jove, que ha anat evolucionant molt positivament partit rere partit i que, sens dubte, lluitarà per tornar tan aviat com es pugui a Copa Catalunya.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT