El Carnet Jove de Valls, que es va implantar ara fa dos anys al municipi, ha iniciat la nova campanya de captació de nous avantatges.

PUBLICITAT

La campanya, desenvolupada per l’Ajuntament de Valls, vol captar més comerços, entitats i institucions que ofereixin més i millors descomptes al municipi per a millorar encara més l’oferta actual d’avantatges.

Actualment, el carnet local suma un total de 69 avantatges. Són 42 més respecte dels que hi havia el 2021, l’any abans d’iniciar-se el Carnet Jove de Valls i la primera campanya de captació. Entre aquests nous avantatges s’hi compten serveis com ara òptiques, papereries, articles per a la llar, moda i complements, centres formatius i també descomptes en serveis municipals a la Xarxa de Cultura de Valls.

D’aquesta manera, es pretén que el Carnet Jove sigui una eina útil en el dia a dia dels joves de Valls i potenciar encara més els avantatges en comerços i serveis de proximitat.

PUBLICITAT