Des del passat dimecres 8 de maig hi ha en marxa el període de preinscripció, que s’allargarà fins al dia 21 del mateix mes, per al proper curs a les dues escoles bressol municipals,  Els Tabalets i Xiquets i Xiquetes.

PUBLICITAT

Els horaris per poder presentar les sol·licituds presencialment als centres són: els dies 14 i 21 de maig de 9.30 a 11 hores i 15.30 a 17 hores, mentre cada dia fins el dia 21 es poden fer de manera telemàtica a l’App Tràmit.

Les dues escoles bressol han consolidat el seu servei amb un projecte educatiu diferenciat i de qualitat que s’ha convertit en tot un referent per a la formació de nens de 4 mesos a 3 anys. El projecte es basa en l’estímul dels infants, amb respecte a la diversitat i a partir de la descoberta del seu entorn a través del joc. Així, per exemple, amb els petits horts agrícoles de les dues llars es realitzen activitats de coneixement, observació i experimentació de l’entorn natural més proper, de forma vivencial i real.

Els nens i les  nenes poden experimentar amb aigua, aliments i elements de la natura, gaudir de la música, conèixer la ciutat a través de sortides i participar en la celebració de festes i tradicions de Valls.

PUBLICITAT