Èxit de públic assegurat a la proposta del Museu Casteller de Catalunya per aquest dissabte 18 de maig en la que serà la primera Nit dels Museus que celebra l’equipament  des de la seva obertura.

PUBLICITAT

Més de 600 persones ja han reservat la seva invitació gratuïta per la tarda-nit de dissabte per visitar el Museu Casteller que s’ha volgut adherir d’aquesta manera a les celebracions amb motiu del Dia Internacional dels Museus i de la Nit dels Museus. El regidor de Turisme, Joan Ibarra, recorda les activitats que s’han preparat per a l’ocasió.

Els interessats a visitar el Museu encara disposen d’entrades lliures en algunes franges horàries. L’aforament és limitat i per a poder accedir a la visita gratuïta del dissabte s’haurà de fer la reserva prèvia a través del portal web del Museu.

PUBLICITAT