Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 16 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que  alumnes d’11 centres educatius de Valls han participat en el projecte de recerca aplicada Educlimad que impulsa el grup EDIT del departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili.

28 grups de classe de diferents centres educatius han presentat aquest dijous  al Kursaal les propostes i solucions a la Fira d’Idees per la Sostenibilitat.

La iniciativa ha implicat prop de 1.500 alumnes de primària i secundària. A més de Valls, el Vendrell també ha acollit una fira similar.

El projecte compromet els més joves en tot allò relacionat amb la sostenibilitat a través de les anomenades assemblees escolars, un procés democràtic innovador que serveix perquè els alumnes aprenguin, deliberin, prenguin decisions informades i cerquin solucions als reptes del canvi climàtic.

En la plana cultural destaquem l’èxit de públic assegurat a la proposta del Museu Casteller de Catalunya per aquest dissabte 18 de maig en la que serà la primera Nit dels Museus que celebra l’equipament  des de la seva obertura.

Més de 600 persones ja han reservat la seva invitació gratuïta per la tarda-nit de dissabte per visitar el Museu Casteller que s’ha volgut adherir d’aquesta manera a les celebracions amb motiu del Dia Internacional dels Museus i de la Nit dels Museus.. D’altra banda, divendres a la tarda, també s’han organitzat visites teatralitzades.

Els interessats a visitar el Museu Casteller encara disposen d’entrades lliures en algunes franges horàries. L’aforament és limitat i per a poder accedir a la visita gratuïta del dissabte s’haurà de fer la reserva prèvia a través del portal web del Museu.

També us recordem que aquest divendres 17 de maig, Ràdio Ciutat de Valls col·laborarà amb el Dia R de la Xarxa Audiovisual Local. Una iniciativa, que s’emmarca dins la commemoració del centenari de la ràdio a Catalunya i Ràdio Ciutat de Valls s’instal·larà a la plaça del Blat des de les 10h del matí fins la 13h del migdia amb col·laboració d’entitats solidàries com Càritas, La Taulada i Creu Roja per recaptar llet amb la col·laboració del Banc d’Aliments.

I en esports, s’acaba la competició al grup 17 de 3a Catalana de futbol. La Unió Esportiva Valls B juga dissabte, a les 17 hores, a l’estadi del Vilar, un enfrontament vital davant el Vallmoll, equip que no s’hi juga res.

Els homes de Domènec Hernández, que van golejar en la passada jornada el Sant Jaume dels Domenys, opten a salvar la categoria. Necessiten vèncer els vallmollencs i que la Riera no sumi els tres punts davant el Llorenç.

D’altra banda, l’Atlètic de Valls , que ve d’empatar a 1 a casa contra el Torredembarra, abaixarà el teló de la temporada el mateix dia, a partir de les 18 hores, davant del Vendrell. Es tracta d’un matx totalment intranscendent.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT