La 41a edició de la Nit de Premis lliurarà un total de 25 guardons. L’acte es portarà a terme el dissabte 1 de juny a partir de dos quarts de nou de la vespre al Centre Cultural Municipal de Valls i comptarà amb l’actuació del mag Jordi Caps.

PUBLICITAT

Entre els diversos premiats hi apareix el títol del Vallenc de l’Any que aquest 2024 s’entrega a l’enginyer industrial, Josep Boronat. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha lloat la seva figura, sobretot, en el paper destacat que ha tingut en el creixement del Polígon Industrial.

La Nit de Premis vallenca tornarà a reconèixer les persones i entitats que treballen pel bé de la ciutat.

Els tiquets per assistir a la gala i al sopar es poden adquirir a les dependències de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls fins el proper divendres 24 de maig.

PUBLICITAT