Aquest divendres 17 de maig, Ràdio Ciutat de Valls col·laborarà amb el Dia R de la Xarxa Audiovisual Local. Una iniciativa, que s’emmarca dins la commemoració del centenari de la ràdio a Catalunya i Ràdio Ciutat de Valls s’instal·larà a la plaça del Blat des de les 10h del matí fins la 13h del migdia amb col·laboració d’entitats solidàries com Càritas, La Taulada i Creu Roja per recaptar llet amb la col·laboració del Banc d’Aliments.

PUBLICITAT

Un programa que s’emetrà per les ràdios locals adherides a la XAL i per posar en valor l’esforç i la feina de les ràdios locals amb un programa des de les 9h del matí fins les 21h del vespre amb trams horaris de mitja hora per cada ràdio local.

Una jornada maratoniana de ràdio en directe tindrà un objectiu solidari coordinat amb el Banc dels Aliments: aconseguir recaptar el màxim de litres de llet possible per distribuir entre famílies en situació de vulnerabilitat.

PUBLICITAT