Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 17 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que  aquest divendres 17 de maig, Ràdio Ciutat de Valls col·labora amb el Dia R de la Xarxa Audiovisual Local. Una iniciativa, que s’emmarca dins la commemoració del centenari de la ràdio a Catalunya i Ràdio Ciutat de Valls s’instal·larà a la plaça del Blat des de les 10h del matí fins la 13h del migdia amb col·laboració d’entitats solidàries com Càritas, La Taulada i Creu Roja per recaptar llet amb la col·laboració del Banc d’Aliments.

Un programa que s’emetrà per les ràdios locals adherides a la XAL i per posar en valor l’esforç i la feina de les ràdios locals amb un programa des de les 9h del matí fins les 21h del vespre amb trams horaris de mitja hora per cada ràdio local.

Una jornada maratoniana de ràdio en directe i que tindrà un objectiu solidari coordinat amb el Banc dels Aliments: aconseguir recaptar el màxim de litres de llet possible per distribuir entre famílies en situació de vulnerabilitat.

En la vessant de turisme i cultura, moltes activitats aquest cap de setmana a Valls: Fira del Vehicle d’Ocasió, Music Valls Va de Vins, Nit dels Museus al Museu Casteller de Catalunya i al Museu de Valls. No us ho podeu perdre! Us animem a participar-hi!

Temps per als castells. Les dues colles dels Xiquets de Valls tenen actuacions en el marc de la festivitat de Sant Isidre. La Colla Vella actua dissabte, a les 18.30 hores, a la plaça de l’Oli, acompanyada dels Castellers de Lleida, els Xiquets de Reus i els Xiquets de Tarragona.

A falta de l’últim assaig, els de Manel Urbano esperen millorar l’actuació de la setmana passada a Lleida on hi van estrenar el 2de8 amb folre i el 5de8.

L’endemà, a les 12 hores, a El Milà (Alt Camp), hi acudirà la Colla Joves Xiquets de Valls amb la previsió d’alçar-hi castells de 8. Els del carrer d’en Gassó estaran acompanyats de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

I en esports, falta una jornada per a la conclusió de la Lliga Elit de futbol i la Unió Esportiva Valls encara té opcions de jugar la promoció d’ascens a 3a RFEF. El desenllaç de la màxima competició del futbol català té lloc aquest dissabte, a partir de les 16 hores, horari unificat per a la disputa de tots els enfrontaments.

En primer lloc, la UE Valls necessita vèncer al camp de la Guineueta, que ja ha descendit a 1a Catalana, i esperar que el Vic, equip que encara no ha certificat de forma matemàtica la tercera posició ni la classificació per la Copa del Rei, derroti l’Atlètic Lleida.

Una altra combinació, encara que més difícil, és que els de l’Alt Camp guanyin per més de 10 gols de diferència i que l’Horta perdi al camp del Rubí.

D’altra banda, si Atlètic Lleida i Horta perden els seus dos partits i el Valls guanya es produiria triple empat a 44 punts a la classificació. Una situació que donaria als de Manel Cazorla la sisena plaça i deixaria fora els del Segrià.

El partit entre la Guineueta i la UE Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT