La Music Valls Va de Vins de la DO Tarragona ofereix els dies 17 i 18 de maig a la plaça del Pati una nova edició d’aquest esdeveniment que s’ha convertit en el maridatge perfecte dels vins, la gastronomia local i algunes de les més destacades propostes musicals del nostre país.

PUBLICITAT

La present edició compta amb la participació de 10 cellers i 4 establiments de restauració local. A més, entre els dos dies, hi haurà actuacions musicals. La presidenta de la DO Tarragona, Rosa Maria Blanc, explica quina oferta vinícola poden trobar els assistents.

Coincidint amb la Nit dels Museus i el Dia Internacional dels Museus, la Music Valls Va de Vins estrena la col·laboració amb descomptes i promocions amb el Museu Casteller de Catalunya que a més serà gratuït aquest dissabte al vespre, amb reserva prèvia al web.

PUBLICITAT