El Museu de Valls s’adhereix un any més a les celebracions del Dia Internacional dels Museus amb activitats per a tots els públics.

PUBLICITAT

Així, aquest dissabte 18 de maig al matí, a les 11, s’ha organitzat  un taller de pintura amb pigments naturals, impartit per Natàlia Losada Bejarano, i a la tarda a les 6, s’ha preparat una visita guiada a la col·lecció permanent del Museu de Valls.

Les dues activitats són obertes a tot tipus de públic i gratuïtes. Així mateix durant tot els dia 18 de maig, s’obsequiarà a tots els visitants del museu amb les publicacions editades per la institució en els últims anys.

D’altra banda, actualment el Museu de Valls té dues exposicions temporals a més de la permanent obertes al públic. Concretament són les exposicions Antoni Tàpies. Bronzes intervinguts (1987-1989), amb motiu de l’Any Tàpies, i WHY ? Valls. Carme Solé Vendrell, il·lustració, pintura i escultura.

PUBLICITAT