La 12a edició de la Fira del Vehicle de Valls que s’ha realitzat aquest cap de setmana al Passeig de l’Estació ha tingut una bona acollida de públic i ha registrat una trentena de vendes.

PUBLICITAT

La xifra consolida aquesta veterana fira que en aquesta ocasió ha comptat amb el suport i la presència de cinc concessionaris de la ciutat com Baix Motor, Tallers Mero, Fiat Fontanillas, Valls Auto, Autocomarques, i un concessionari de Tarragona, Motorpons, a més de l’expositor Andreu Manteniment Industrial.

Els concessionaris participants coincideixen que ha estat un esdeveniment molt positiu, amb moviment i interès per part dels visitants, majoritàriament de Valls i l’Alt Camp, però també de la Conca de Barberà i el Tarragonès.

En els pròxims dies s’anunciaran, a través de les xarxes socials de la Cambra, els guanyadors dels sortejos d’una nit d’hotel en habitació superior amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls, i una assegurança de cotxe d’un any al 50%, gentilesa d’Assegurances Dalmau i Lillo.

PUBLICITAT