Les empreses Lear i Repsol, han renovat de cara a la temporada vinent el seu compromís per continuar donant suport a la iniciativa esportiva del CB Valls, dins del marc del projecte lnclubàquet.

PUBLICITAT

En aquest sentit, representants de les dues companyies han visitat aquest passat dilluns les instal·lacions del CB Valls al pavelló Joana Ballart, on han pogut fer un seguiment, al costat de representants del club i d’Inclubàsquet, del treball que s’està duent a terme.

L’Inclubàsquet és un projecte transversal que té com a objectiu trencar barreres, visibilitzant i integrant les persones amb diversitat funcional dins de l’esport del bàsquet. Per això, alguns clubs, entre els quals en destaca el CB Valls, ofereixen la seva col·laboració i experiència perquè aquests esportistes siguin part del mateix club, i s’integrin en les rutines dels entrenaments i del joc.

Així mateix, és important que els esportistes amb diversitat funcional també puguin gaudir de les instal·lacions i serveis que gaudeix qualsevol altre jugador i jugadora del club.

PUBLICITAT