El periodista Xavier Graset rebrà el títol d’Ambaixador dels Xiquets de Valls d’enguany. L’acte de proclamació es portarà a terme el dissabte 15 de juny en el marc dels actes previs de la Festa Major de Sant Joan.

PUBLICITAT

Nascut a Vila-seca l’any 1963, Graset és des de l’any 2015 director i presentador del programa informatiu Més 324 de Televisió de Catalunya. Va iniciar la seva llarga trajectòria com a periodista a la revista El Pont de Fusta i des d’aleshores ha treballat a un gran nombre de mitjans de comunicació.

La designació a la seva figura servirà per commemorar que l’any 2015 va conduir l’acte popular de col·locació de la primera pedra de les obres de construcció del Museu Casteller de Catalunya, celebració que va comptar amb la participació d’una cinquantena de colles de tot el país.

D’altra banda, l’acte de nomenament de l’Ambaixador dels Xiquets de Valls també inclourà el sorteig d’ordre d’actuació de la diada de Sant Joan i els pilars d’homenatge de les dues colles de la ciutat.

PUBLICITAT