El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó segueix planificant la plantilla de cara a la temporada 2024-2025 a la Lliga EBA. L’objectiu de l’equip entrenat per Víctor Neila és mantenir un bloc competitiu per estar el més ben posicionat possible a la quarta categoria del bàsquet espanyol.

PUBLICITAT

Una de les renovacions del conjunt vallenc és la de Marcus Vinicius Toledo. L’ala –pivot, castigat per una lesió en els últims enfrontaments de la temporada passada, ha disputat una mitjana 22:38 minuts i ha anotat 8,9 punts.

D’altra banda, la direcció esportiva blanc-i-vermella també ha anunciat la continuïtat del pívot Roger Pérez, el qual va aterrar l’estiu passat al Joana Ballart. La temporada 2023-2024 ha disputat una mitjana de 23:05 minuts i ha tingut un percentatge d’anotació de 9,2 punts.

Les renovacions de Vinicius i Pérez se sumen  a les ja conegudes d’Oriol Besora, Òscar Ngomo, Gonzalo Baltà i Raül Neila.

PUBLICITAT