El Museu Casteller de Catalunya es transformarà en un laboratori amb una nova exposició que descobreix els secrets de la ciència de castells, que ofereix una visió fascinant i innovadora per experimentar la física i l’enginyeria aplicada als castells des d’una perspectiva vivencial.

PUBLICITAT

L’espai expositiu es divideix en diverses estacions, cadascuna dedicada a una tècnica física i científica específica que consolida la lògica darrere els castells.

A través de maquetes i construccions mòbils interactives, els visitants podran experimentar i comprendre millor aquests fenòmens des d’una perspectiva pràctica i vivencial. La mostra temporal del Museu Casteller suposa tota una experiència immersiva que permetrà conèixer els elements fonamentals que fan possible una actuació castellera, i que es podran viure i sentir gràcies a eines com taules de vibració i entorns de realitat virtual

L’exposició s’estrena aquest divendres 24 de maig en un acte que tindrà com a protagonistes la canalla de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que seran els primers en visitar-la. De cara a dissabte 25 de maig s’obrirà oficialment al públic.

PUBLICITAT