La preparació de cara a la festa major de Sant Joan continua per les dues colles dels Xiquets de Valls. En aquest darrer cap de setmana de maig, Vella i Joves tenen compromisos a Reus i al Memorial Ramon Barrufet respectivament.

PUBLICITAT

A la capital del Baix Camp, dissabte, a les 18 hores, la Colla Vella prendrà part en la diada del Pallol. La colla dirigida per Manel Urbano es planteja rodar la gamma alta de 8, especialment el 2de8 amb folre  i el 5de8. Els del Portal Nou compartiran plaça amb els Xiquets de Reus i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Diumenge, a les 11.30 hores, a la plaça de la Fusta, la Colla Joves organitza el Memorial Ramon Barrufet amb la intenció d’exhibir els primers castells de la gamma alta de 8 de la temporada a Valls. En aquesta cita, els de la camisa vermella estaran acompanyats pels Castellers de la Sagrada Família i els Nois de la Torre.

PUBLICITAT