La Unió Esportiva Valls ha comunicat que l’entrenador del primer equip, Manel Cazorla, no s’asseurà a la banqueta la temporada 2024-2025.

PUBLICITAT

Després d’una reunió celebrada el passat divendres, el tècnic vallenc i la junta directiva van decidir de mutu acord posar punt i final a tres temporades exitoses. Cazorla creu que és el moment d’emprendre nous camins professionals i el club entén la decisió perfectament.

La UE Valls ha volgut agrair la implicació i el compromís que ha tingut Cazorla i tot l’staff tècnic en tot moment i li desitja tots els encerts en la nova etapa.

Manel Cazorla deixa el conjunt de la capital de l’Alt Camp havent dirigit 90 partits oficials. D’altra banda, la temporada 2022-2023 va aconseguir l’ascens a la Lliga Elit després de quedar en segona posició al grup 3 de 1a Catalana i lluitant frec a frec amb el CF Reus-Reddis per pujar a 3a RFEF.

PUBLICITAT