Les colles vallenques han acabat el mes de maig amb registres destacats a plaça.

PUBLICITAT

A Reus, dissabte a la tarda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va completar el 5de8, el 2de8 amb folre, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 6 a la diada del Pallol.

Els de la camisa rosada van compartir jornada amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, agrupació va portar-hi el 3de8, el 5de8, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 6. La colla amfitriona, els Xiquets de Reus, es va decantar pel 4de8, el 2de7 i el 7de7.

Pel que la Colla Joves Xiquets de Valls va convocar, diumenge al migdia, el Memorial Ramon Barrufet. Els del carrer d’en Gassó van descarregar el 3de8, el primer 2de8 amb folre de l’any, el 4de8 i el pilar de 6.

Els Castellers de la Sagrada Família es van anotar el 4de7 amb el pilar, el 5de7, dos intents desmuntats de 3de7 amb el pilar i el 3de7. L’altra colla convidada, els Nois de la Torre, sortia de plaça amb el 3de6 amb el pilar, el 3de7 i el 4de6 amb el pilar.

PUBLICITAT