Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 27 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dilluns 27 de maig, a partir de les 17 hores, hi ha prevista la sessió plenària ordinària del mes de maig.

El ple preveu modificar l’ordenança fiscal 18 reguladora de la Taxa per estacionament de vehicles de tracció mecànica en vies públiques municipals.

Dos altres punts que es sotmetran a votació són les bonificacions del 95% de l’impost d’obres auto-liquidats íntegrament per les persones interessades i el 95% de l’ICIO d’obres per rehabilitació de diferents immobles del Centre Històric.

En l’àmbit d’Habitatge, s’aprovarà l’addenda de pròrroga del conveni de col·laboració subscrit entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Valls relatiu a l’encàrrec de gestió per a l’adjudicació, l’administració i la comercialització de 5 habitatges propietat en proindivís de l’Agència i de l’Ajuntament i de 3 habitatges propietat de l’Agència.

D’altra banda, s’aprofitarà per dissoldre els organismes autònoms de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard, Xarxa de Cultura i el Museu de Valls.

Temps per als castells. Les colles vallenques han acabat el mes de maig amb registres destacats a plaça.

A Reus, dissabte a la tarda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va completar el 5de8, el 2de8 amb folre, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 6 a la diada del Pallol.

Els de la camisa rosada van compartir jornada amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, agrupació va portar-hi el 3de8, el 5de8, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 6. La colla amfitriona, els Xiquets de Reus, es va decantar pel 4de8, el 2de7 i el 7de7.

Pel que fa la Colla Joves Xiquets de Valls va convocar, diumenge al migdia, el Memorial Ramon Barrufet. Els del carrer d’en Gassó van descarregar el 3de8, el primer 2de8 amb folre de l’any, el 4de8 i el pilar de 6.

Els Castellers de la Sagrada Família es van anotar el 4de7 amb el pilar, el 5de7, dos intents desmuntats de 3de7 amb el pilar i el 3de7. L’altra colla convidada, els Nois de la Torre, sortia de plaça amb el 3de6 amb el pilar, el 3de7 i el 4de6 amb el pilar.

I en esports, la Unió Esportiva Valls ha comunicat que l’entrenador del primer equip, Manel Cazorla, no s’asseurà a la banqueta la temporada 2024-2025.

Després d’una reunió celebrada el passat divendres, el tècnic vallenc i la junta directiva van decidir de mutu acord posar punt i final a tres temporades exitoses. Cazorla creu que és el moment d’emprendre nous camins professionals i el club entén la decisió perfectament.

La UE Valls ha volgut agrair la implicació i el compromís que ha tingut Cazorla i tot l’staff tècnic en tot moment i li desitja tots els encerts en la nova etapa.

Manel Cazorla deixa el conjunt de la capital de l’Alt Camp havent dirigit 90 partits oficials. D’altra banda, la temporada 2022-2023 va aconseguir l’ascens a la Lliga Elit després de quedar en segona posició al grup 3 de 1a Catalana i lluitant frec a frec amb el CF Reus-Reddis per pujar a 3a RFEF.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT