Judit Garcia Tombas s’incorpora a la plantilla del primer equip femení del Club Bàsquet Valls de cara a la temporada 2024-2025 a 1ª Catalana. La jugadora, de 21 anys, prové del TGN Bàsquet i pot ocupar la posició de 2 i de 3. 

PUBLICITAT

La nova jugadora blanc-i-vermella va començar a jugar a bàsquet de ben petita a la Selva del Camp. A preinfantil va arribar al Club Bàsquet Tarragona i des d’infantil fins ara ha militat al TGN Bàsquet. 

D’altra banda, a més de participar en el Programa de Detecció i Perfeccionament també ha jugat amb la selecció catalana i ha estat mentora d’entrenadores de la Federació Catalana de Basquetbol.

Per la seva tècnica, Garcia Tombas és una garantia a l’hora de pujar la pilota; també cal destacar la seva facilitat per guanyar la posició dins de la zona i la seva capacitat per trobar espais de cara a cistella, tant per fer atacs directes com per facilitar situacions de dos contra un. 

Ara, arriba al CB Valls per sumar la seva qualitat i experiència en categories superiors, amb la intenció d’ajudar a l’acompliment dels objectius del club de cara a la pròxima temporada.

Pel que fa el capítol de renovacions, el conjunt dirigit per Albert del Rey s’ha assegurat la continuïtat de Lidia Vega, Àngels Ciurana, Cristina Barreira i Anna Tibau.

PUBLICITAT