Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 7 de juny.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest divendres  finalitza la campanya de les Eleccions al Parlament Europeu previstes per aquest diumenge 9 de juny.

A la comarca de l’Alt Camp, 30.027 persones estan cridades a les urnes entre les 9 hores i les 20 hores, horari en què estaran oberts els col·legis electorals.

A l’Estat Espanyol hi concorren 33 candidatures. D’aquestes llistes hi ha els següents caps de llista catalans: Toni Comín (Junts), Diana Riba (ERC), Javi López (PSC), Jaume Asens (Comuns), Jordi Cañas (Ciutadans), Dolors Montserrat (PP) i Jorge Buxadé (VOX).

Temps per als castells. Com és habitual, quinze dies abans de la festa major de Sant Joan, la Colla Joves Xiquets de Valls organitza la diada del Pati. La cita està prevista aquest dissabte, a les 18 hores; i els Moixiganguers d’Igualada, els Castellers de Sants i els Castellers de la Vila de Gràcia exerciran de colles convidades.

El sorteig d’ordre d’actuació, celebrat aquest dijous al local social del carrer d’en Gassó, va determinar que la Joves sortirà en primera posició. Seguidament, serà el torn de Sants, Moixiganguers i Gràcia.

Al Pati, la Joves, que té el 4de8 amb el pilar i el 2de8 amb folre com a millors castells fins al moment, pretén afrontar el primer 3de9 amb folre de l’any. 

Pel que fa la Colla Vella dels Xiquets de Valls actua aquest dissabte, a les 19.30 hores, a la plaça del Fòrum de Tarragona, per participar en la segona edició de la Diada 1885, que pretén reivindicar la història i els orígens dels Xiquets locals.

Els rosats esperen aprofitar la darrera actuació abans del cicle festiu de Sant Joan amb l’objectiu de consolidar la gamma alta de 8. Tampoc es descarta que pugui aparèixer en escena el 4de9 amb folre, estructura que van desmuntar la setmana passada al Vendrell.

La colla amfitriona, els Xiquets de Tarragona, vol aprofitar l’ocasió per, com a mínim, repetir el 3de8, el 4de8 i el 5de8, tres castells que van ajuntar el passat 18 de maig a la plaça de l’Oli. Fins i tot, no renuncien a estrenar el 3de9 amb folre, castell que fa setmanes que té una bona evolució al pati d’assaig.

I en esports, el projecte de la Unió Esportiva Valls a la Lliga Elit de cara a la temporada 2024-2025 amb Àlex González com a entrenador ha començat rodar en el capítol d’altes, baixes i renovacions. Una campanya en què no es comptarà amb els serveis del defensa Pol Fernández

Fernández, que aterrava l’estiu passat a l’estadi del Vilar amb només 20 anys, abandona l’entitat blanc-i-vermella per fer el salt al Reus FC Reddis de 3a RFEF.

A banda del seu pas pel Valls, on ha anotat 1 gol, el jugador de la capital del Baix Camp també compta amb l’experiència d’haver jugat amb el Cambrils  Unió de 1a Catalana i en les categories inferiors del Gimnàstic de Tarragona.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT