La Colla Vella dels Xiquets de Valls actua aquest dissabte, a les 19.30 hores, a la plaça del Fòrum de Tarragona, per participar en la segona edició de la Diada 1885, que pretén reivindicar la història i els orígens dels Xiquets locals.

PUBLICITAT

Els rosats esperen aprofitar la darrera actuació abans del cicle festiu de Sant Joan amb l’objectiu de consolidar la gamma alta de 8. Tampoc es descarta que pugui aparèixer en escena el 4de9 amb folre, estructura que van desmuntar la setmana passada al Vendrell.

La colla amfitriona, els Xiquets de Tarragona, vol aprofitar l’ocasió per, com a mínim, repetir el 3de8, el 4de8 i el 5de8, tres castells que van ajuntar el passat 18 de maig a la plaça de l’Oli de Valls. Fins i tot, no renuncien a estrenar el 3de9 amb folre, castell que fa setmanes que té una bona evolució al pati d’assaig.

PUBLICITAT