La Teresa Tomàs, tècnica de l’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Valls, va participar aquest dilluns en una de les sessions de la Setmana del Govern Obert impulsada per l’organització internacional Open Government Partnership.

PUBLICITAT

En concret, va participar en una de les activitats organitzades per la Generalitat, sobre els casos d’ús de la Plataforma Decidim de municipis de totes les demarcacions.

Des de la Xarxa de Governs Oberts s’està proveint els ens locals de la plataforma “Decidim” com a infraestructura digital de participació comuna, al servei d’un model de participació de qualitat i de país.

Valls ja ha posat en pràctica la plataforma “Decidim” aquest 2024 amb el procés de participació dels pressupostos participatius, una plataforma de codi lliure que organitza en un sol espai totes les accions participatives que es realitzin al municipi. A més, permet també a les persones usuàries fer un seguiment i participar en les diferents fases del procés, garantint-ne la transparència.

PUBLICITAT